Welkom op MAATopmaat.nl

Nieuwe vrienden en vriendinnen vind je snel op maatopmaat.nl. Zoek je een maatje om mee te sporten, uit te gaan of voor gezelligheid thuis, dan heb je die nu gevonden.

MAATopmaat.nl en HHC Warffum organiseren sponsorloop

Om geld op te halen voor de vernieuwing van de website van MAATopmaat.nl organiseert de stichting in samenwerking met Het Hogeland College een sponsorloop op 28 mei 2014. Hierbij lopen de leerlingen van de Warffumse Havo/VWO school een route waarbij ouders, kennissen, buurtgenoten en vrienden de prestatie kunnen belonen met een geldbedrag. Er is voor deze opzet gekozen omdat de doelen van de stichting erg dicht bij de maatschappelijke beleving van jongeren liggen. Stichting MAATopmaat zet zich namelijk in voor een gezondere en gezellige levensstijl. Deze inzet wordt gerealiseerd met behulp van de website: www.maatopmaat.nl. Op deze website kunnen deelnemers activiteiten organiseren met de andere deelnemers. Denk hierbij aan activiteiten met betrekking tot sport, kunst, gezelligheid en cultuur. Op deze manier wil stichting MAATopmaat een bijdrage leveren aan de gezondheid en algemene ontwikkeling. Bovendien wil de stichting voorop lopen in de strijd tegen eenzaamheid.

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement is bestemd voor een vernieuwing van de website die de stichting beheerd. Wie een blik werpt op www.maatopmaat.nl ziet al snel dat het design en de functionaliteit niet meer bij deze tijd hoort. Door de site te vernieuwen zal deze functioneler en interactiever worden en ook beter aansluiten bij de behoefte van jongeren. 

Facebookpagina van het event


Snel zoeken
Wil je weten of er maatjes bij jou in de buurt wonen, voer hieronder je postcode in en de activiteit waarvoor je een maatje zoekt.

 
 
 
ACTIVITEITEN
 
SPORT UITGAAN GEZELLIGHEID
Golfen
Wandelen
Fietsen
Fitness
Hengelsport
Film
Theater
Dansen
Vakantie
Dagje toeren
Gezelschapsspel
Kaartspel
Muziek
Koken
Kopje koffie/thee
Kies een activiteit waarvoor je een maatje zoekt. Je hoeft je slechts éénmaal als deelnemer te registreren.
Niet ingelogd


NL Doet GEZOND ETEN HARDLOPEN Marganza Webdesign Fiets en wandelweb